Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir’de hangi aday ile seçimlere katılacağı merak ediliyor.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı ve Mehmet Değirmenci isimleri ile seçime katılan CHP’de 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimlerde kimin veya kimlerin aday olacağı merak ediliyor.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehir’den ciddi oranda oy kaybı yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimde ise hem Nevşehir halkı tarafından sevilen, sempatik gelen bir aday hemde oyları artıracak olan bir aday ile seçimlere katılma isteğinin olduğu öğrenildi.

İşte tüm bu değerlendirmelerin ardından gözler Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş’e çevrildi. Ödemiş 2007 yılında yapılan genel seçimlerde Nevşehir Milletvekili adayı olmuş ve az bir oy farkıyla milletvekilliği seçimlerini kaybetmişti. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimlerde ise CHP’liler ise şimdiden Bekir Ödemiş’ten gelecek haberi sabırsızlıkla beklemeye başladıkları öğrenildi.

Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş Nevşehir seçmenine bu konuda nasıl bir açıklama yapacak bekleyip göreceğiz.