"Beraber Islandık Yağan Yağmurda" 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ın oğlu Sacid Yıldız, Canan Uslu ile, Dinler’in havuz başında düzenlenen, ortalama 1000 kişilik davetli grubunun katıldığı
 düğün ile dünya evine girdiler. Düğün başladıktan kısa süre sonra başlayan yağmur nedeniyle, çift unutulmaz bir düğün töreni yaşadı.

Başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği telgrafla başlayan törende, Bazı Bakanlar da bizzat Başkan Yıldız’ı telefonla arayarak mutlu günlerinde Yıldız ailesinin yanında olduklarını ifade ettiler. 

Telgrafların yanı sıra Düğün töreni, devlet kademesinden önemli isimleri ağırladı. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir Milletvekili Avukat Murat Göktürk, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Başdere Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan ÖZendi, Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Çat Belediye Başkanı, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Akparti İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak ile çok sayıda iş adamı, bürokrat ve Ürgüp’lü esnaf ile Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kıydı, nikah şahitliğini ise Nevşehir  Valisi Mehmet Ceylan, Milletvekili Murat Göktürk, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp yaptı. Çiftlere evlilik cüzdanını ise Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz takdim etti.

Genç çift daha sonra, yağmurdan önceki ilk ve son dansını yaptı.

Başkan Yıldız, Düğünden sonra attığı twit mesajlarıyla herkese tek tek teşekkür etti. Yıldız "Allaha cok şükürler olsun oğlumun mutlu gününde tum dostları aramızda gördük bu benim ve eşim için paha bicilmezdi." diyerek Yağan yağmuru da rahmet olarak nitelendirdi.

FİB Haber Merkezi olarak genç çiftlere Mutluluklar diliyoruz.

Düğün Sünnet Nişan Açılış Kına Her Türlü Organizasyonlarınızda FİB Ajans Organizasyon yanınızda...

0 384 212 9 444
[email protected]
0 532 627 28 74
nevsehirorganizasyon.com