Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, Sayın Necmettin Bilal Erdoğan'ın Nevşehir'de gerçekleştirdiği ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Şahsında, Özel davetimizde bizi kırmayıp, Nevşehir'imizi ziyaret ederek onurlandıran ; "Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı(TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyesi değerli konuğumuz Sayın Necmettin Bilal Erdoğan'ın teşrifleriyle", güzel ilimiz Nevşehir 'de "Gençlik, Eğitim ve Sosyal" alanlardaki projelerimizi yerinde inceleme imkanımız oldu." dedi.

Bu kapsamda, "Nevşehir Yunus Emre İHL' de öğrenci kardeşlerimizi ziyaret ederek, başarılar diledik. Ardından, Nevsehir Valiliğimizi ve Nevsehir Belediyemizi ziyaretimizde yapımı hızla devam eden Nevşehir Külliyemiz üzerine sohbet ettik. Yapmış olduğumuz istişareler sonucu, Eski Nevşehir SSK Hastanemiz ve il Sağlık Müdürlüğü eski binası atıl vaziyetten kurtularak en kısa zamanda eğitim ve kültür yuvasına dönüşüyor. İnşallah, Nevşehir'imiz de geleneksel vakıf kültürümüz güçlenerek iş birliğimiz ile yaşayacak. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin her alanda en iyi imkanlara kavuşması için Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı(TÜRGEV) ile faaliyetlerimizi artırıyoruz. Güçlü Nevşehir Büyük Türkiye hedefimize emin adımlarla yürüyoruz "dedi. 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "15 Temmuz gecesi Hain FETÖ 'nün alçak girişimde; kahraman milletimiz geleceğine ve Liderimiz Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ' a sahip çıktı. Türkiye, 16 Temmuz' da daha güçlü bir Türkiye oldu. 7' den 70'e hep birlikte daha çok çalışıp, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Özel davetimize icabet eden, değerli gönül dostumuz Sayın Necmettin Bilal Erdoğan 'a, şahsım, teşkilatım ve tüm Nevşehirli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum." dedi.