Toplantıya Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Seyfettin Toraman, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şube Müdürü Uğur Pekdemir, okul ve kurum müdürleri katıldılar.
Daire Başkanı Seyfettin Toraman ile birlikte Şube Müdürü Uğur Pekdemir, Nevşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Kapadokya Özel Eğitim Uygulama Okulu, Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okuluna yaptıkları ziyaretlerde; elimizle birlikte yüreğimizi de taşın altına koymamız gerektiğini ancak bu sayede öğrencilerin gönüllerine girebileceğimizi ve bütün kurumlarımızdaki sorunları çözmekle için elimizden geleni yapacaklarını vurguladı.
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili ise öğleden sonra Özel Eğitim Kurum Müdürleri ile Özel Eğitim Uygulama Okulunda bir araya gelerek özel eğitim alanında verilen hizmetin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalara her zaman destekleneceğini söyledi.

Toplantı sonrasında katılımcıların toplu olarak Nevşehir Bilim Sanat ve Eğitim Merkezini ziyaret etmelerinin ardından misafirler uğurlandı.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili’nin İlimize yaptığı ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Bakanlığın Özel Eğitim alanında gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.