Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Salaş mesajında, barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutladıklarını belirterek; "Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır."dedi.

NTB Başkanı İbrahim Salaş, mesajının devamında şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olması temenni ediyorum. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm üyelerimizin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım." 

Kurban Bayramı münasebetiyle Nevşehir Ticaret Borsasında bayramlaşma Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası salonunda 25 Eylül 2015 Cuma (2.Bayram) günü 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.