Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, “Nevşehir'in de içinde bulunduğu İç Anadolu Bölgesi’nin kalkınması için bu bölgede eksiklikler varsa birlik beraberlik içerisinde giderilip, hep birlikte ilimiz ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışacağız. 

Bu konuda bütün kurum ve kuruluşlarla olan sağlam ilişkilerimizi üyelerimizin ve kentimizin menfaatleri doğrultusunda güçlü bir entegrasyon sağlayarak Nevşehir Ticaret Borsamızı layık olduğu daha güzel yerlere taşımak en büyük amacımız dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş , sözlerine “Birlik ve beraberlik içerisinde olursak hem Nevşehir'in hem de bölgenin kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Bunun için elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ,seçim sürecinin artık geride kaldığını şimdi hep birlikte borsamız ve memleketimiz için el ele vererek Birlik ve beraberlik içerisinde kalkınmak için çalışmalıyız dedi.

Başkan Salaş ,Seçim sonrası Nevşehir de kişi kurum kuruluş STK ve Siyasi Parti temsilcilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Borsamız adına herkese bu vesile ile sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Çok sevdiğim Nevşehir’imize hizmet yolun da arkadaşlarım ile birlikte çıktığımız bu yarışta Şahsıma ve arkadaşlarıma göstermiş bulunduğunuz ilgi ve teveccühten dolayı minnettarız.

Her seçimin bir galibi bulunur bu noktada kaybedenin olmadığı Borsa seçimlerinde kazanan Nevşehir olmuştur  bu yüzden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Ama unutulmamalıdır ki bu seçimin kaybedeni yoktur. Bizler Nevşehirimize hizmeti şiar edinmiş bulunan dinamik bir ekip olarak bütün kardeşlerimizi kazanmış kabul ediyor ve bizlere destek olmaya davet ediyoruz.

Ortak aklın önemine inanan biri olarak şunu söylemeliyim. Ekip olmanın ve ekip çalışmasının önemine inan biri olarak  Yine ekip olarak çok çalışıp çok daha iyi hizmetler sunmayı bir borç olarak görüyoruz. 

Genç ve dinamik bir ekibin başkanı olarak şunu ifade etmeliyim ki dinamizm, artık Türkiye’mizin ve Dünyanın olmazsa olmazıdır. Bu ancak genç, donanımlı, ayakları yere sağlam basan kendi şahsi işlerinde başarılı olmuş ekipler tarafından gerçekleştirilebilir. Bunun önemini kavramış bir ekip olarak asla biz yaptık oldu demeyeceğiz, hadi yapalım diyeceğiz, dinleyeceğiz, istişare edeceğiz, ağabeylerimizin deneyimlerinden faydalanacağız ve yapıcı tüm önerileri dikkate alacağız.

Amaç Dinamik bir borsa oluşturmaktır, amaç Nevşehirimize layık güçlü bir Ticaret borsası oluşturmaktır, amaç üyelerinin isteklerini dikkate alan bir borsa oluşturmaktır, amaç Nevşehir Ticaret Borsasını atılımları ve öncü fikirleri ile Türkiye çapında bir takdire layık kılmaktır.

Yine bu vesile ile Borsamıza emekleri geçen, Gelmiş geçmiş bütün yönetimlere teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.

Seçim çalışmaları boyunca kimseyi karalamadık, kimseyi incitmedik . Bizler bu memleketin birer evladı olarak Kavga insanı değil hizmet insanı olduğumuzun altını çizmek istiyoruz. 

Bu sebeple çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Hep birlikte Nevşehirimiz ve Borsamız için çalışacağız. Sonsuz şükranlarımla” dedi.