Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Yaptığı açıklamasında  Türk-Arap Gıda Zirvesinde kendilerini yalnız bırakmayan Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan a teşekkür etti.


Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği tarafından Çeşme Sheraton Otel'de düzenlenen 1. Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi ve İkili Görüşme Organizasyonuna katılan Nevşehir Ticaret Borsasından Vali Ceylan a teşekkür...



(TURAB) Türk-Arap Gıda Ve Gıda Teknolojileri Fuarı diğer bir değişle Türk Arap Gıda Zirvesine Tunus Ticaret Bakanı Abdülvehab Maatar,13 ülkenin büyükelçisi, 7 ülkenin büyükelçi yardımcısı, 11 ülkeden de ticaret odası başkanı katılmıştı. Yaklaşık 600 Arap iş adamının katıldığı zirvede Türkiye den Sadece Nevşehir Ticaret Borsası ile 67 Türk firmasının stantlarının bulunduğu fuarda Nevşehir Standı büyük ilgi görmüştü.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş gerek ilimizi temsilen gerekse katılımlarıyla Nevşehir Ticaret Borsası na destek olan Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve Nevşehir Gıda ve Hayvancılık İl Müdürümüz Sayın Okan Yılmaz a Borsamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum dedi.