Bugün Galatasaraylısı Beşiktaşlısı Trabzonlusuyla hepimiz Fenerbahçeliyiz…. Dünya devi Lazio ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı Fenerbahçemiz tarih yazıp artık ayrımcılık yapmadan birlik ve dirliğimizi dosta düşmana gösterip sokaklara çıkıp Bayrağımızı sallamak istiyoruz.

 

 İtalya temsilcisi Lazio yu Fenerbahçemizle geçip Avrup da destan yazmak istiyoruz.

 

Özellikle zaman bu günlerde el ele verme zamanı… Renklerin ne olduğu değil Türkiye nin temsil edilmesi önemli…

 Bizi biz yapan daynışma ve birliğimizin en güzel örneğini sergileyeceğimize innaıyoruz.İçerde tatlı rekabet dışarda topyekün hep destek tam destek...

FENERBAHÇE BU AKŞAM TARİH YAZACAK!

 

FENERBAHÇEMİZ  BU AKŞAM AVRUPA'YI MUHAKKAK FETİH EDECEKTİR!

 

YÜREKTEN İNANIYORUZ!

 

 

Fenerbahçemiz, 04 Nisan Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Lazio ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

 

Tesislerimize gelen Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı, Asbaşkanlarımızdan Ömer Temelli ve İsfendiyar Zülfikari ile Yönetim Kurulu üyelerimizden Serdar Erkan, Hakan Dinçay, Şekip Mosturoğlu, Yalçın Haker, Turan Şahin ve Kulübümüz CEO’su H. Hasan Yılmaz antrenmanının bir bölümünü izledi.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlan antrenman çabukluk çalışması ile devam etti. Daha sonra 4 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

 

Emre Belözoğlu, özel program dahilinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, A2 Takımımızın kampına katılan Beykan Şimşek ise antrenmanda yer almadı.

 

Bu antrenmanla Lazio maçının hazırlıklarını tamamlayan Profesyonel Futbol Takımımız, tesislerimizde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.