Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe,Ailesiyle birlikte geldiği Nevşehir'de Kapadokya bölgesi gezdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe, ilk olarak Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kapadokya'nın kalbi Göreme kasabasında Belediye Başkanı Nuri Cingil'in ev sahipliğinde Göreme Açıkhava Müzesini gezdi.

Ailesiyle birlikte geldiği Göreme de gördüğü doğal ve tarihi güzellikler karşısında hayranlığını gizleyemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe, Nevşehir'e daha öncesinde gelmiştim fakat Kapadokya bölgesini gezme fırsatım olmamıştı. Hakikaten yerli ve yabancı milyonlarca turistlerin her yıl uğrak yeri olan Kültür ve turizm merkezi Kapadokya her anlamda görülmeye değer muhteşem bir yer. Tatil için ve kafa dinlemek için mevcut kaliteli konaklama yerleriyle Türkiye ve dünyanın göz bebeği olan köşelerinden Kapadokya'da bulunmaktan son derece mutluyuz. Açıkcası burada ruhen ve bedenen tüm yorgunlukların atıldığı harika bir yöre...Şahsen kendimi burada tarihte bir yolculuk yapmış gibi hissediyorum...En kısa sürede ilk fırsatta buraya yeniden gelmeyi arzuluyorum.Bu arada ev sahipliği için Göreme Belediyesi Başkanı Nuri Cingil beyede teşekkür ediyorum dedi.


Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil de,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe ve Ailesini Göreme de ağırlamaktan dolayı son derece onur duyduk. Osmanlı yadigarı kutsal toprakların bulunduğu Bursa ile Göreme Kapadokya gönül köprüsünün kurulması adına inşallah bende en kısa sürede Bursa ya bir ziyaret gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Umuyorum ki Bursa ile olan gönül bağlarımız turizm ticaret sanayi anlamındada bir takım kardeşliğin kurulmasına ikili ilişkilerin karşılıklı hizmet ve ticaretin sağlanmasına vesile olur dedi.