Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. M. Emin Ay’ın Merkez Kurşunlu Camii’nde sabah namazı kıldıracağını duyan Nevşehirliler Kurşunlu Camii’ne akın etti.
Nevşehir İl Müftülüğü’nün organize ettiği “Gençlerle Sabah Namazı Buluşması” programı çerçevesinde, Nevşehir’de “Gençlik Kutlu Doğumda Buluşuyor” programına konuşmacı olarak katılan Bursa İl Müftüsü M. Emin Ay, Merkez Kurşunlu Camii’ndeki programa da katılarak sabah namazını kıldırdı. 
Namaz kılmaya gelen bazı ailelerin çocuklarıyla birlikte camiye gelmeleri, bay bayan İlahiyat öğrencileri ve gençlerin yoğun ilgi göstermesi de dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir AK Parti Milletvekili Meclis Katip Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, İl Müftülüğü personeli ve uzaktan gelen çok sayıda vatandaş camiyi doldurdu.
Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Kur’an-ı Kerim okumanın yanında İmamı Âzam’ın tesbihatını da okuyarak, camide manevi atmosferin oluşmasına vesile oldu. Namaza gelen vatandaşlar çok memnun kaldılar ve canlı dinlemenin tadına vardıklarını ifade ettiler.