“Bizim asli görevimiz tüm Borsa Üyelerimizin önünü açmak, satıcıyla alıcıyı biraraya getirmek ve üyelerimizin sorunlarını gerekli mercilere iletmektir diyen Nevşehir Ticaret Borsası Başkan Adayı Çelebi; Bizimle birlikte Değişen, gelişen ve çeşitli revizasyonlara gidilen yaklaşım ve hizmet odaklı anlayışın Borsada daha hakim olacağı bir dönemin içine gireceklerinin altını çizdi.

Allah kısmet eder Borsa üyelerimiz bize bu görevi layık görürlerse Yeni dönemde Borsa olarak önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Çelebi, “İnşallah önümüzdeki 4 yıl süre içerisinde üyelerimize, ilimize elimizden gelen ne varsa yapacağız dedi.

Sorunları tesbit ettiklerini ve bu sorunları birer birer hayata geçireceklerini ifade eden Borsa Başkan Adayı Çelebi ; Acıgöl ilçemizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen Buğday Pazarı konusunu değerlendirerek Acıgöl ilçemize çok modern bir buğday pazarı kuracağız dedi.

Bunun yanısıra Hayvancılık konusuyla ilgili önemli projelerimiz olacak gerek üretim gerekse Pazar anlamında onlara gerekli her türlü destekleri sağlayacağız.

Konusunda uzman kişilerce Borsamız üyelerine kendi sektörlerine uygun olarak bilinçlendirme ve eğitim amaçlı Borsamız Toplantı salonunda toplantı konferans ve seminerler vereceğiz.

Tescil için her ilçeye “Borsa Tescil Bürosu açılarak” hizmetimizi borsa üyelerimizin ayaklarına kadar getirerek yerinde hizmet anlayışı ile daha sağlıklı ve üyelerimize daha kolay hizmet sunacağız.

Kent Mezbehanesi ile Kasap esnaflarımızın sorunlarını çözmek için Kasap esnaflarımızla birlikte  istişare toplantıları düzenleyerek onların sorunlarını tespit ederek çözüme kavuşturulacaktır.

Bugüne kadar Devlet desteği teşvik ve kredilerden borsa üyelerimizin bi haber olması nedeniyle üyelerimize katkı sağlacak işlerini daha geliştirerek büyültmesine imkanlar sağlayacak bu tür gelişmelerden Borsa üyelerimiz anında bilgilendirilecektir.

Yine Gerek Borsa üyelerimizin bu tür fırsat ve imkanlardan maksimum faydalanması ve tüm bu gelişmelerden haberdar olması için gerekse Çalışmalarımızın duyurulması ve Nevşehir Ticaret Borsamızın tanıtımı için Yerel ve Ulusal Basınla iç içe olarak çalışmalarımızı ve sesimizi medya yoluyla  kamuoyuna duyuracağız.Basın ve Teknolojik nimetlerden azami faydalanma gayreti içinde olacağız. Ve çok önem arz eden Bu konuda profesyonel destek alacağız dedi.

Borsa üyelerimizin yurt içi ve yurt dışı ithalat ve ihracat dengelerini koruyarak özellikle dışa açılmalarına imkan tanıyacak bilgilendirme ve destek sağlayacak Dış Ticaret Kursları ile buna bağlı E-Devlet hakkında borsa üyelerimizi bilinçlendireceğiz.

 

İlçelerdeki Üyelerimizin Ayağına Hizmeti Götüreceğiz

Seçilmeleri halinde İlçelerde de önemli hizmetler vermeye başlayacaklarını ifade eden Başkan Adayı Mustafa Çelebi, “ Tüm İlçelerimize yerinde hizmet anlayışıyla hizmet götürme irtibat büroları hazırlanacak senenin belli aylarında özellikle harman zamanlarında daha aktif hizmetler sunulacaktır. Yani hiçbir üyemize ayırt etmeden Borsa hizmetlerini ayaklarına kadar götüreceğiz.”dedi.