Kahvaltıda ilk olarak NTSO Başkanı Arif Parmaksız söz alarak yaptığı konuşmasında; Belki de şahsımı yada Mustafa Çelebi yi sevmiyor hoşlanmıyor olabilirsiniz.Hepinize saygı duyuyoruz.Ama Burada hepimizin ortak değeri ve sevdası Nevşehirimizin menfaatleri yatıyor.Yarın yapılacak olan seçimlerde bir Nevşehirliye yakışır şekilde Borsa seçimlerimizi tamamlayarak birlik ve beraberlik içerisinde Odamız ve Borsamız uyumlu çalışmalarıyla sizlere hizmet etmek istiyoruz.

Allahın izniyle Oda seçimlerinden sonra Borsa seçimlerini de kazasız belasız atlatarak İş Dünyası seçimlerini tamamlayacağız. Biz Şahsım ve yönetimimiz tamamen Borsa Başkan Adayı Mustafa Çelebi yi destekliyoruz. Çelebi ve siz değerli üyelerimize söz veriyorum Borsamızın en güzel hizmetleri için uyumlu çalışarak gereken tüm destekleri sağlayacağız. Hilesisz hurdasız demokratik bir seçim diliyorum.Şunuda unutmadan belirteyim ki şuana kadar ne söz vermiş isek yerine getirdik çok şükür.Daha önce açıkladığım gibi yarın yapılacak olan Borsa seçimlerinde bizzat orada olarak üyelerimizin elerlini sıkarak Sayın Borsa Başkan adayımız Çelebi için oy isteyeceğiz.Artık Nevşehir Allahın izniyle normalleşecek. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Kazanan Nevşehirimiz olsun dedi.

Ardından söz alan Borsa Başkan adayı Mustafa Çelebi de yaptığı konuşmasında şuan çok mutluyum sizlerden aldığımız güç destek ve dualarla elhamdülillah Borsa seçimlerinde yarın iddiamızı ortaya koyuyoruz. Şuan burada bizlerle birlikte olan yada olamayan tüm Borsamız siz değerli borsamız üyelerine sonsuz inanıyor ve güveniyorum.Allah izin verirse yarın Beyaz renkli oy pusulası ile Değişime Evet diyerek  Mustafa Çelebi ve Ekibine oy vererek Nevşehir Borsamızda daha güçlü yepyeni bir döneme birlikte imza atacağız.Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Oda Başkanı Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı Seyit İnce ile ekibinin tam takım hazır bir şekilde gelerek adeta biz inandığımız ve güvendiğimiz insanların her zaman arkasındayız mesajı verdiler. Zafer İnanır,Kemal Güner,M.Ali Öbekli,Ekrem Nurlu,Arif Parmaksız,Seyit İnce kahvaltıya katılan yaklaşık 150 kişilik Borsa üyelerinin teker teker ellerini sıktılar…Kahvaltı sonrası yapılan dualardan sonra toplantı tamamlandı.