Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan ve üst düzey kurum amirleri Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Osman Nuri Güler’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete; Garnizon Komutanı Sayın Dursun Ertuğrul, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Sinan Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Sayın Metin Kalayoğlu, Cezaevi Savcısı Sayın İbrahim Köstekçi katıldı. Vali Sayın Mehmet Ceylan, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Osman Nuri Güler ve beraberindekiler çocuk koğuşu, cezaevi çini atölyesi, demir doğrama atölyesi, kapalı spor salonu, cezaevi yemekhanesi başta olmak üzere bir çok yeri ziyaret etti. Mahkumların boş zamanlarını değerlendirdikleri Hobby Salonunda incelemelerde bulunan heyet, cezaevi çini atölyesine geçerek çini yapımı ve cezaevi hakkında kurum müdürü Ali Başekin’den bilgi aldı. Cezaevi hakkında bilgi alan Vali Sayın Mehmet Ceylan kurumda hükümlü-tutuklulara yönelik yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğini ifade etti.
              

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Osman Nuri Güler; yapacağı katkılardan ötürü Vali Sayın Mehmet Ceylan’a teşekkür ederek, cezaevindeki hükümlü-tutukluların sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkıda bulunmak için gereken her türlü çalışmayı yaptıklarını, cezaevinden çıktından sonra ki yaşamlarında toplumsal hayatla bütünleşmelerine  faydalı olacak faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.


Heyet personel yemekhanesinde öğlen yemeğine katıldıktan sonra kurumdan ayrıldı