CHP Nevşehir 1.sıra Milletvekili Adayı Hilmi Bülent Tekiner, Nevşehirli Çanakkale Şehidini Unutmadı.

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Tekiner,Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilöz (Cemel) Köyü'nde 17.04.1915 tarihinde Çanakkale Savaşı'nda şehit olan Nevşehirli Hacı Ali Yılmaz'ın 100. Yıl Anma Yemeği ve Mevlütü'ne katıldı.


Çanakkle şehidimiz Nevşehirli Hacı Ali Yılmaz'ın 100. Yıl Anma Yemeği ve Mevlidinde karşılarında CHP Nevşehir 1.sıra Milletvekili Adayı Hilmi Bülent Tekiner'i gören Yeşilöz (Cemel) Köyü'nden vatandaşlar hem çok şaşırdılar hemde çok mutlu oldular.

17.04.1915 tarihinde Çanakkale Savaşı'nda şehit olan Nevşehirli Hacı Ali Yılmaz'ın 100. Yıl Anma Yemeği ve Mevlütü'ne katılan CHP'li Milletvekili Adayı Tekiner, burada vatandaşlarla kucaklaştı.

Tekiner okunan mevlit ve yemek sonrası edilen dualara eşlik ederek Tüm Çanakkale Şehitleri'nin ve Mustafa Kemal'in ruhları şad olsun dedi.

Demokrasi şeidinin oğlu Çanakkale şehidimizizn evlatlarını unutmadı.Büyük Vefa örneği sergileyerek bizizmle birlikte dualalrımıza iştirak ettiler.Bizde kendisini 7 Haziran'da Vefa deyip inşallah sandıkta onu unutmayacağız. CHP'li Milletvekili Adayımız Bülnet Tekiner'e çıktığı yolda başarılar diliyor,böylesi anlamlı bir günde köyümüzü şereflendirdiği içinde kendilerine sonusz teşekkürlerimizi sunuyoruz  dediler.