NEVŞEHİR(MHA)  Nevşehir Vatan Şehit ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İzmir’de askeri tersane’de meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup Şehit askerlere rahmet ve aileleri ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “İzmir Tersanesi'nde meydana gelen römorkör kazasında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 10 personelinin şehit olması nedeniyle büyük ve derin bir üzüntü yaşadık. Yaşanan kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan Rahmet, başta gözü yaşlı aileleri olmak üzere yakınlarına başsağlığı dilerim” açıklamasında bulundu.

Yaşanan kazanın devletin ilgi birimlerince araştırılarak bu elim kazanın nedenlerinin kamuoyu ile paylaşılması beklediklerini de belirten Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “Hiçbir Vatan Evladının bu tür bir kazada hayatını kaybetmesini arzu etmiyoruz. Bu nedenle kazayla ilgili bir ihmal varsa eğer devletin ilgi kurumlarının bu konuda titiz bir araştırma sonucunda kamuoyunu da aydınlatmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.