NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Süt Birliği bünyesinde Tarım Market ilimizde hizmet vermeye devam ediyor. 

Vatandaşın büyük baş hayvancılıkla ilgili aradığı hemen hemen bütün araç gereç ve ilaçların temin edilebileceği tarım markette kesinlikle herhangi bir kar amacı güdülmediğini belirten Nevşehir Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan, piyasa koşullarının altında satışa sunulan ürünlerin ilimiz hayvancılığına tamamen hizmet etmek amacıyla satışa sunulduğunu söyledi.

Yavuz Kolukısa İş Merkezinde açılan tarım markette, Süt sağım makineleri, Yem katkı malzemeleri, Sağım makineleri yedek parçaları, Vitamin Taşı, Mevsimsel tohum çeşitleri, Hayvan otomatik suluk çeşitleri, Doğum Krikoları, Dezenfeksiyon malzemelerinin de yer aldığını belirten Nevşehir Süt Birliği Başkanı Mehmet Turhan, “Tarım marketimizde ilimizde hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşın aradığı her türlü ürünü bulmak mümkün. Birliğimiz bünyesinde bir iktisadi işletmeyi açarken kesinlikle herhangi bir gelir kaygısı gütmedik. Nevşehir’de piyasanın % 20 daha altında fiyatlarla vatandaşlarımıza sunduğumuz bu hizmetten yararlanmalarının vatandaşımızın menfaatine olacağını kesinlikle söylemek isterim. 3 bin 600 dolayında üyemize tarım marketimiz aracılığıyla da hizmet etmek istiyoruz” dedi.