29 Ekim 1923'te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümü coşkusunu, millet olarak paylaşıyoruz. 
Turkcell'in geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel hazırladığı reklam filmi büyük beğeni topladı. Türk bayrağının konu edildiği ve Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünde yayınlanan şarkının sözleri de "Herşey herşey senin için, dualarım duygularım Duyanlara Duymayanlara Soranlara Sormayanlara Ben Onu seviyorum çok seviyorum seviyorum Duyanlara Duymayanlara Biz Onu Çok Seviyoruz " Şarkıyı ünlü sanatçı Ayşen Birgör seslendiriyor..
O videoda Mahmudiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahı bir çocuğun rüzgarın etkisiyle yüzüne çarpan  bayrağı üç kez öperek alnına koyduğu güvenlik kamerasına yansıdığı o görüntülere de yer verildi.
Ayrıca 7 den 77 ye yaşlısı genci çocuğu gelini ile bayrak ve vatan sevgiside videoda güzel bir şekilde işleniş.Gelin bu güzel videoyu birlikte izleyelim.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! 

Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını İstiklal mücadelemizin ve 15 Temmuz'un tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.