ÖNCE İLÇE MÜDÜRLERİ SONRA İL MÜDÜRÜ ATAMALARI YAPILACAK
 
Milli Eğitim Bakanlığında Nabi AVCI ve ekibi atama konusunda bir liste üzerinde çalışılıyor. İl Müdürü yapılacak kişilerle yüz yüze görüşmeler yapılıyor, ya da cvleri alınıp illerin Akpartili milletvekilleri ile görüşülüyor. 10 kadar il müdürü ile yollar ayrılacak. Diğer il müdürleri yer değiştirecek.
 
İl müdürlüğüne ve ilçe müdürlüğüne atama konusunda önümüzdeki hafta oldukçahareketli geçecek. Muhtemelen Ocak ayına varmadan atamalar yapılacak. İstanbul’da ve Ankara'da bazı ilçe müdürlerinin de değişeceği gelen bilgiler arasında. Alınan bilgilere göre bu değişikliklerin daha önce planlandığı ancak TEOG sınav takviminden sonra yapılmasının daha uygun bulunduğu belirtiliyor.
 
Hatta bazı ilçelerde soruşturmaların olduğu ve bu soruşturmaların son safhaya geldiği,soruşturma neticesinde kimilerinin yerinin değişeceği ve farklı ilçelerde göreve başlayacakları belirtiliyor. Ancak şu kritik dönemde bu değişikliklerin yapılmadığı ve uygunortamda bu değişikliklerin yapılacağı belirtiliyor. 
 
Bazı ilçe müdürlerinin kararnamesi illere ulaştı. Çok kısa zamanda yeni görev yerlerindeolacaklar. Böylece ilçe müdürlüklerinde de dönüşüm başlamış olacak. 
 
Değişmesi Beklenen İl Milli Eğitim Müdürleri
 
Bolu
Kastamonu
Aksaray
Niğde
Yalova
G.antep
Adana
Antalya
Ankara
Iğdır
Adıyaman
Bartın
Van
Siirt
Eskişehir
Hatay
NEVŞEHİR
Kırşehir
Çankırı
Afyon