Nevşehir Terziler, Konfeksiyoncular ve Manifaturacılar Odası Başkanı Habil Demirbilek önümüzdeki aylarda yapılması beklenen Yeni mahalle muhtarlığı için adaylığını açıkladı.
Mahalle muhtarı Sedat Manga’nın vefatının ardından muhtemelen ramazan ayı içerisinde yapılması beklenen mahalle muhtarlığı seçiminde yeni mahallenin ismine yakışır bir şekilde Nevşehir’in gözde yerleşim merkezlerinden biri olabilmesi için muhtarlığa aday olduğunu söyleyen Habil Demirbilek, mahalle sakinlerinin kendisine destek vermesini istedi.
Mahalenin ciddi bir şekilde yollürla ilgili sorunu bulunduğunu, mahallenin her türlü sorununu çözmek için bu göreve talip olduğunu kaydeden Demirbilek, “Uzun yıllardır içerisinde yaşadığım mahallemizin sorunlarını gayet iyi biliyorum. Bu sorunları çözebilecek tecrübeye sahibim. Mahalle sakinlerimizin teveccüh gösterir beni göreve getirirlerse onlara en büyük vaadim mahallemizi adına yakışır, Nevşehir’in gözde bir yerleşim merkezi olabilmesi yönünde var gücümle çalışacağım. Bu arada merhum mahalle muhtarımız Sedat Mangay’ı da bir kez daha yad ediyor ve kendisine mahallemize olan hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.