Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi müftülük sitesi ve cami inşaatı hızla yükseliyor.

Derinkuyu Müftülüğünün başlattığı Müftülük ve Kur’an Kursu sitesinin kaba inşaatı tamamlandı. Ahmet Bozkurt Camiinin ise minaresi tamamlandı.

Derinkuyu Cumhuriyet Mahallesinde, içerisinde 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu, bayanlar için Kur'an Kursu, Kütüphane ve Okuma Salonu, Aile İrşad Rehberlik bürosu ve Müftülük birimlerinin bulunacağı inşaatın son kat betonu da döküldü.
Müftülük ve Kur’an Kursu sitesinin zeminle birlikte iki katın da kaba inşaatı tamamlandı. İlçe Müftüsü Ramazan Gökmen, İnşaatın PVC pencereleri, kapıları, aydınlatma armatürleri ve kalorifer peteklerini hayırseverler üstlendi. İl içi ve il dışında camilerde ve hayırseverlerin de yardımlarıyla bugüne kadar toplanan 155.000,00 TL yüklenici firmaya teslim edildi” dedi. Derinkuyu Müftüsü Gökmen yaptığı duyurularla, “ hayır sahiplerini İlçe müftülüğüne bekliyoruz” dedi. Diğer yandan İlçe merkezinde Bayramlı Mahallesinde inşaatı devam eden Ahmet Bozkurt Caminin kubbesi ve minaresi de minaresi tamamlandı. Camii inşaatının dış yüzeyinin taş kaplaması devam ediyor. Ahmet Bozkurt Camiine bugüne kadar 350.00 TL civarında para harcandı. Dernek Başkanı Osman Şengül’de,” hayırsever ve sadaka-i cariye yapmak isteyen halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.