Derinkuyu ve çevresinde Herkül Yaşar olarak bilinan Yaşar Çataltepe, Star Tv‘de yayınlanan Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasında 2. tur performansı sergiledi.
Yaşar Çataltepe ilk olarak stüdyonun dışında iki otomobilin arkasına bağlanan halatlarla otomobilleri tuttu. Otomobiller son gaz birbirinden uzaklaşmaya çalışsalarda herkül Yaşar kollarıyla buna izin vermedi.

Foto Galeri İçin tıklayın

İkinci gösteride ise, Çataltepe traktörün ön tekerleğinden tuttu. Traktör geriye gitmek için gaza bastıysa da Çataltepe traktörü tuttu.

Dışarda olan gösterisinde ise üzerinde 4 ton yük olan römorku sırtıyla devirdi.

Daha sonra stüdyoya geçildi. Burada bir gösteri daha yapmak istediğini söyleyen Çataltepe‘ye Acun izin verdi. Stüdyodan seçilen 23 kişinin yarısı sağ tarafına, yarısını sol tarafına alan Yaşar Çataltepe gruplardan halatları çekmelerini istedi. Kollarına bağlanan kelepçeler ile 23 kişinin iki yandan asıldığı halatları tutan Yaşar Çataltepe bu gösterisiyle şovunu tamamlamış oldu.

Gösterinin ardından seyirci oylamasına geçildi. Salondaki seyircilerin yüzde 46′sı Çataltepe’nin performansını beğendi. Bu puan yetmeyince Herkül Yaşar yarışmadan elenmiş oldu.

26 Ekimde 3 evet almıştı.

Yaşar Çataltepe Yetenek Sizsiniz Türkiye programına ilk olarak 26 Ekim tarihinde katılmıştı. Juriler, Hülya Avşar, Eser Yenerler ve Acun Ilıcalı olmak üzere üçünden de evet oyu alarak 2. tura  çıkmıştı.