Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği DERSİAD 5. Olağan Genel Kurul toplantısı 30 Nisan Cumartesi günü İstanbul Dersiad Genel Merkez'inde yapıldı. Genel Kurul Toplantısına Nevşehir DERSİAD Şube Başkanı Ercan Civelek, yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyette katıldılar.

İstanbul Genel Merkezde DERSİAD Genel Baskanı Sn. Namik BEK Bey'in konusmalaryla başlayan 5. Olagan Genel Kurul Toplantisi Şube Baskanlarının konusmalari ile tamamlandı.

Toplantıda konuşan DERSİAD Genel Başkanı Namık Bek; Dersiad olarak amacımız 
Bütün çağları kuşatacak ilke ve erdemle donatılmış, öz değerlerine samimiyetle bağlı, ahlakı güzel, adaleti tam, güvenilir, katılımcı, gelişime açık, yenilikçi ve profesyonel iş adamları yetiştirmek, insanlığa ve tüm kâinata olan sorumluluklarını yerine getirmelerinde rehberlik etmek; sosyal eşitlik ve adalet anlayışının tesisinin ve sürekliliğinin sağlanması yönünde çalışmalar yaparak ülkemizin gelişmişlik düzeyini ve ekonomik gücünü arttırıp müreffeh, mutlu ve huzurlu bir toplum inşasına katkıda bulunmak; insanlığa ışık tutabilecek onurlu hizmet insanlarına öncülük etmek ve bu konuda gelecek nesillere cihanşümul bir model ve çalışma örneği sunmaktır dedi.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'te yaptığı konuşmasında en büyük amacımız Üyelerimizin maddi ve manevi değerlerini yükselterek, çağdaş, kültürlü, kaliteden ödün vermeyen, çalışkan, üretken, bilgili, moral ve motivasyonu yüksek bir toplum oluşumunu sağlamaktır. Böylesine Maneviyatı yüksek bir ahlak ve erdemliğe sahip yeni nesiller ve girişimciler yetiştirmek disturu ile yola çıkan Derneğimiz DERSİAD'ın 5. Olağan Genel Kurulu ülkemize milletimize ve iş dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

DERSİAD 5. Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Namık BEK oy birliğiyle yeniden DERSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek Toplantı sonrası DERSİAD Genel Başkanlığına yeniden seçilen Genel Başkan Namık Bek'e  günün anısına Nevşehir Avanos yapımı çini tabak hediyesini takdim etti.

Nevşehir DERSİAD Heyeti Kongrenin yorgunluğunu DERSİAD Genel Merkezin Düzenlediği Boğaz Turu İle Attı.