NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından Duran Boylu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını, Eşi Hatice Boylu’nun ise Kurucu Müdürlüğünü üstlendiği Diamond Kids Nevşehir’de bir ilke imza atıyor.

Güzelyurt mahallesinde, eski Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında hizmet vermeye başlayan ve açılışı 01 Ağustos 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Diamond Kids, Özel Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü sunduğu hizmetlerle ilimizde ilk ve tek kuruluş olma özelliğinde.

0-14 Yaş grubuna hitap eden Diamond Kids Özel Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Kurucu Müdürü Hatice Boylu, yılın 12 ayı da hizmet veren kuruluşun çocukların zeka gelişiminin yanında, ritmik, görsel ve işitsel gelişimlerine de önemli katkı sağladığına dikkat çekiyor.

İngilizce’nin ikinci dil olarak seçildiği ve çocuklara öğretildiği kuruluşta bale, drama, halk oyunları, modern danslar, bilgisayar, piyano, resim, seramik gibi kursların da verildiğini kaydeden Diamond Kids Özel Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nde eğitim gören çocukların ana sınıfı ve ilkokul öncesinde burada eğitim görmesi durumunda ana sınıfı ve ilkokula hazır bir şekilde eğitim hayatına başladıklarına da değinen Kurucu Müdür Hatice Boylu, “Kuruluşumuzda doktor, psikolog, diyetisyen görevlilerimizde bulunuyor. Böylece her şeyden önce çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame ettirmelerini önceliklerimizin baş sırasına aldık. Anne eli değmiş gibi çocuklarımızı eğitim ve sosyal hayata hazırlıyoruz. Yaklaşık 160 öğrenci kapasitemizle, hijyen kurallarını ön planda tutarak Pırlantalarımız Çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlama gayretindeyiz” diyor.