AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Kayseri 12.Bölge Müdürü iken Genel Müdürlüğün 22.07.2016 tarihli yazısı ile Antalya 13.Bölge Müdürlüğü görevine atanan Hayrullah Coşkun'un yerine atanarak görevine başlayan Kayseri 12.Bölge Müdürü Okan Bal'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular..

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devlet Su İşleri Kayseri 12. Bölge Müdürü Okan Bal, DSİ’nin Nevşehir ve idaresindeki sınırlar içeresinde yapılacak yeni projelerden bahsetti.​

Nevşehir Heyeti Ziyaret sonrası, DSİ Kayseri 12.Bölge Müdürü Okan Bal ile Nevşehir'e uygulanacak olan DSİ Projeleri hakkında Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı.

Toplantıda, bakanlık yatırımları, devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgilere yer verildi. 

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz İlimizin ve bölgemizin sorunlarını kısa sürede çözmek için, bizler Milletvekili olarak bakanlık nezdinde üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.

Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Açıkgöz, yapılan toplantıdan memnuniyetini dile getirerek “Devlet Su İşlerinin İlimizde yaptığı çalışmalar oldukça önemli. Yapılan istişare toplantıları ilimizdeki çalışmaların takibi ve hızlı olması bakımından önem arz etse de, bunun yanında talep ve şikâyetlerin masa başında değil, bizzat teknik elemanların yerinde inceleyerek karar vermesini doğru buluyorum. Yöremizin tarım potansiyelini sulama ile birleştirdiğimizde daha iyi bir ivme kazanacaktır. Sulama sorunu yaşayan ilçelerimizde sorunların çözülmesi için öncelikli olarak cazibeli sulama yönteminin kullanılması, cazibeli sulama yapılamayacak köylerimizde köylülerin talepleri dikkate alınarak motopomp aracılığı ile sulama işlemlerini yapabilmeleri için çalışma yapılması gerekmektedir. AK Kadrolar olarak Bizim Tüm çaba ve gayretlerimiz Nevşehir'imizi 2023 ve 2071 hedeflerine taşımaktır dedi.