Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün başkanlığındaki oda yöneticileri ve çok sayıda üye, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Belediye Başkanı Hasan Ünver’in yeniden Belediye Başkanlığı için aday adayı olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek,yapılacak seçimlerin öncelikle Nevşehir’e ve tüm ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, şehrin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası  başkan ve yöneticilerini makamında görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, insan odaklı bir hizmet anlayışı başkanlığı döneminde şehir geneline tesis etmeye özel bir önem verdiğini belirtti. Belediyenin ilk etapta para kazanan değil, hizmet üretimi yaptıktan sonra gelir sağlamayı ana hedef olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Ünver; “Halkımızın beklentilerine uygun niteliklerde hizmet üretiyoruz. Bu sadece belediye edğil,devletin diğer kademelerinde de böylle.Çünkü halka hizmet etmeden onlardan bir gelir beklentisi içerisine giremezsiniz. 9.5 yılı aşkın bir süreden beri bu hedefler doğrultusunda çalışıyoruz.”dedi.