AK Parti Nevşehir 1.Sıra Milletvekili Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında 52. Bölge Nevşehir Eczacı Odası Yönetim Kuruluyla birlikte Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Tören sonrası  14 Mayıs Eczacılar Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz ;

Bugün 14 Mayıs Eczacılar Günü .... Bu yıl 176’ncisi kutlanan bu anlamlı tarih vesilesiyle yılda bir kez dahi olsa Eczacılarımızın hatırlanması çok güzel bir duygu.


İnsan sağlığının en temel saç ayaklarından biri olan eczacılık mesleği, büyük bir sorumluluk ve hassasiyet mesleğidir. Bu bilinçle ve büyük bir dikkatle yaptığınız çalışmalarınız fedakârlık ürünüdür. 

Sağlık sektörünün önemli bir unsuru olarak ilacın vatandaşlarımıza teminini sağlayan, kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası niteliğindeki  tüm eczacı meslektaşlarımın Eczacılar Günü’nü kutlar, sağlıklı ve başarılı bir yaşam dilerim.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com