NEVŞEHİR(MHA) 30 Mart Yerel Seçimleri Nevşehir’de mahallelerin yerel yönetimlerle köprüsü olacak mahalle muhtarlarının da belirlendiği önemli bir seçim olacak.

Nevşehir’in en fazla nüfusunu barındıran mahallelerinden biri olan Esentepe mahallesinde de yerel seçim heyecanı yaşanıyor.

1999 – 2009 Yılları arasında iki dönem Esentepe Mahallesi Muhtarlığı görevinde bulunan, 10 yıl süreyle Esentepe mahallesine önemli hizmetler kazandıran Halit Yüncü, yeni dönemde Esentepe halkının tamamının oylarına talip.

10 bina yakın nüfusu ve 4 bini aşkın seçmeni ile Nevşehir’in yerel seçimlerde gözlerin üzerinde olacağı yerleşim alanlarından biri olacak Esentepe Mahallesine daha iyi hizmetler kazandırmak amacıyla yeniden bu göreve talip olduğunu söyleyen Halit Yüncü, gelecek nesillere örnek bir mahalle bırakmak hedefinde olduklarını dile getirdi.

Yüncü, “Yolları Yapılmış Kaymak Gibi, Lambaları Işıl Işıl Yanmış Sokaklar. Park Ve Bahçelerinde Çiçekler Aşmış. İnsanların Güvenle Sokaklarında Gezebildiği. Sularının Şırıl Şırıl Aktığı. Okullarında Eğitim Kalitesinin Fışkırdığı. Camilerinin Bakımlı Ve Pırıl Pırıl Olan. Sosyal Etkinliklerin Yapıldığı. İnsanlarında Sevgi Saçan Çocuklarında Saygı Kokan, Süper Örnek Bir Esentepe’ye Var mısınız?. Bizim Muhtarlığımız Sadece Mühür Basmaktan İbaret Değildir. Geçmişte Olduğu Gibi Mahallenin Tüm Sorunlarına Vakıf, Tüm İhtiyaç Ve Eksikliklerini Gideren Hizmet Anlayışımızla Birlikte Gelecek Nesillere Örnek Bir Mahalle Bırakmak Hedefimiz” dedi.