16 Farklı Ülkeden 50 Sendikacının katıldığı toplantıya Sendika Şubelerinden Şube başkanları, Şube başkan Yardımcıları, Üniversite Temsilcileri, İlçe Başkanları, İlçe Başkan vekilleri Denetleme ve Disiplin Kurulu temsilcileri ve İlimizden de 20 kişilik Ekip katıldı. Toplamda 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda muhteşem bir Program gerçekleştirildi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Çok sayıda milletvekilinin katıldığı Cumartesi günkü Açılış programında; Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Sendikanın artık bir Dünya markası olma yolunda ilerlediğini, yapılan Sendikal çalışmalar, Ülkemizin Eğitim meseleleri, Öğretmenler ve memurların Ekonomik hakları, 4/C lilerin durumları ve Yeni Anayasa gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Programda Misafir sendikacılar ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş birer konuşma gerçekleştirdiler.

Memur-Sen’in düzenlemiş olduğu 2. Kısa film Yarışmasında dereceye girenlere Ödülleri takdim edilen programda Pazar günü Genel Başkan Ali Yalçın’ ın Sendika il Şube Başkanları ile gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından toplantı sona erdi.
Sitene Haber Ekle