Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'de yapılan yatırımların toplu açılışını yapmak üzere kente gelecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için 28 Mayıs'da Nevşehir’e geliyor.

Başta Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlar olmak üzere onlarca projenin açılışını gerçekleştirecek olan Erdoğan, Nevşehir halkına hitaben bir konuşma da yapacak. 



ERDOĞAN NEVŞEHİR'E GELİYOR...!

30 Mart Yerel 2014 seçimlerinde Nevşehir'e gelmesi beklenilen ardından da yoğun program ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle iptal edilen gezinin bu program dahilinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.Erdoğan en son Başbakan göreviyle 25 Mayıs 2011 yılında geldiği Nevşehir de halka seslenmişti. 

"25 Mayıs 2011 Nevşehir'deki Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, "12 Eylül halk oylamasında, yüzde 67,5 gibi yüksek bir oy oranıyla, demokrasiye, özgürlüklere, hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, 'çetelere dur' diyen Nevşehir'e şükranlarımı sunuyorum"
Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız yetkiyle, sizlerin hayır duasıyla bu yola çıktık, bu yolda ilerliyoruz. Sizin çizdiğiniz istikamette, sizin rotanızda yürüyoruz. AK Parti'yi millet kurmuştur. AK Parti'nin kilimini millet dokumuştur. AK Parti'nin hamurunu millet yoğurmuştur. Biz, sizden başka, milletten başka hiç kimseden talimat almayız. Biz, sizden başka kimsenin önünde boyun eğmeyiz. Sizin onurunuz bizim onurumuzdur. Sizin davanız bizim davamızdır. Sizin itibarınız bizim itibarımızdır. Rabbime hamdolsun ki bize, size hizmet etmek gibi bir paye verdi. Bizi size efendi değil, hizmetkar kıldı. Biz de çalıştık, çabaladık, mücadele ettik ve sizin emanetinizin hakkını verdik, vermeye çalışıyoruz. Sizin bize yüklediğiniz emanete sahip çıktık, çıkmaya devam ediyoruz." 


Nevşehir Şimdiden Bu Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geciken Nevşehir buluşmasını 2015 Genel seçimleri öncesinde yapmayı planlıyor.Erdoğan'ın Nevşehir ziyaretinden önemli açıklamlarda bulunması bekleniyor.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com



Yayıncı FİB Haber