Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım “Daha Yeşil Bir Türkiye’yi Birlikte İnşa Edelim” sloganıyla başlatılan ağaçlandırma seferberliğinin tanıtıldığı etkinliğe katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen proğram sonrasında ağaçlandırma etkinlikleri kapsamında Yalova'ya canlı bağlantı yapıldı. 

Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde 4 yıl Ürgüp Kaymakamlığı görevini yürüten Eski Ürgüp Kaymakamı şuan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz canlı bağlantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Osmangazi köprüsü kenarında yürütülen karayolları ağaçlandırılma çalışmaları hakkında brifing verdi.

Karayolu ağaçlandırması için Yalova'daki Osmangazi Köprüsü'nün Orhangazi çıkışına yapılan canlı bağlantıda, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, şöyle konuştu:

"Zeytin Dalı Harekatı'nda 18 Mart günü Afrin şehir merkezine girmek suretiyle teröristlere, hainlere, zalimlere korku; mazlum sivil halka ise güven veren kahraman askerlerimize, güvenlik kuvvetlerimize şahsım ve tüm Yalova halkının selam ve dualarını iletiyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yöremiz için de önemli olan zeytin ağacımızın fidanını şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve burada bulunanlarla dikmek istiyoruz."

"TUĞBA HANIM'I AFRİN'E GÖNDERELİM"

Erdoğan, Vali Yılmaz'ın konuşması bittiğinde; "-Evet, sağolun varolun. Maşallah...(Başbakan Yıldırım'a dönerek ) Tuğba hanımı Afrin'e gönderelim. Gider ha ... O  çok böyle evelallah ceberuttur. "dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Tuğba Hanım'ı Afrin'e gönderelim" demesi üzerine Vali Yılmaz da "Emredersiniz Sayın Cumhurbaşkanım" karşılığını verdi.