Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı Türkiye’nin en modern pazaryeri geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli illerin oda başkanlarının ziyaretlerine mekan oluyor.
Federasyon Başkanı ve üç ilin oda başkanları Nevşehir pazaryerinde incelemelerde bulundular.
Federasyon Başkanı Ali Karaca’nın yanı sıra Kırıkkale oda başkanı Orhan İba, Eskişehir oda başkanı Mehmet Çiçek ve Ordu Oda başkanı Cengiz Üzüm Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen’in konuğu oldular.
Söz konusu ziyarette Nevşehir Pazaryerinde halka sunulan hizmetler hakkında bilgiler alan Federasyon başkanı ve oda başkanlarına Nevşehir esnaf odaları birlik başkanı İsmail Ördü, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Nevşehir Terziler Odası Başkanı Habil Polatel, Kahveciler Odası Başkanı Necati Daşlıca, Nevşehir Fırıncılar odası başkanı İlhan Ağmaz da eşlik ettiler.
Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, Pazaryerini ziyaret eden Federasyon Başkanı Karaca’ya, üç ilin oda başkanına ve bu ziyarette kendisini yalnız bırakmayan Birlik Başkanı Ördü ile ilimiz oda başkanlarına teşekkür etti.