5 Galatasaraylı ve bir Beşiktaşlı taraftarlarında Fenerbahçe forması giyerek Doğum gününü kutladığı GFB Anadolu Nevşehir Fenerbahçeliler Taraftarlar grubu Başkanı Hasan Göncü,Haluk Cengiz,Bora Güner,İbrahim Cengiz,Servet Elma ve Saniye Çapacı FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ya bu mutlu gününde büyük bir sürpriz yaparak yalnız bırakmadılar.
Fenerbahçe logosuyla hazırlattıkları Doğum günü pastasıyla FİB haber Merkezinin kapısını çalarak içeriye Dombıra Fenerbahçe uyarlamasıyla giren 6 kişilik GFB Anadolu Nevşehir Fenerbahçeliler Taraftarlar grubu Başkanı Hasan Göncü Altı kişiyle geldik,5 i Galatasaraylı biri Beşiktaşlı Altı arkadaşımızdanda mesajını getirdik …

İyiki doğdun iyiki varsın Fikret kardeş diyerek Doğum gününü kutladılar.

FİB Haber.com un Nevşehir'in nabzını tuttuğunu dile getiren Göncü, Nevşehirimizin yüz akı olarak Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Sezon sonunda da inşallah Fenerbahçemizin şampiyonluk kutlamalarında şampiyonluk pastasını birlikte keseriz dedi.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı da Hepinizden Allah razı olsun gerçekten beni çok duygulandırdınız. Öncelikle İyi Bir Fenerbahçeli olarak gönül verdiğim takımımın taraftarları ile bu günü kutlamak beni ziyadesiyle mutlu etti.

Ama özellikle şunu ifade etmeliyimki geldiğimiz şu noktada bir takım güçlerin bilinçli olarak ötekileştirdiği Güzel Cennet Vatanım Türkiyemizde Sarısı laciverti,Sarı kırmızısı,siyahı beyazı,bordosu mavisiyle Tüm renkler bu ülkenin birer vaz geçilmez asırlık çınarları çiçekleridir.

Artık o güzel sporun etiği dostluk kardeşlik duyguları bir tarafa yanyana bir maçı birlikte oturarak izleyebilme tahammülü bile gösteremez olduk.Tüm arzum sporu spor futbolu futbol olarak görebilme elzemliği gösterebilmek erdemliği yaşayabilelim.


Bu vesile ile Başta FİB Haber Ailesi Tüm Saygı Değer Okurlarımıza,Hayat arkadaşım yoldaşım biricik Bilge Yavrumun annesi Eşim Saniye'ye,Kıymetli Fenerbahçeli Dostlarımıza, Telefondan mesaj gönderen arkadaşlarımıza,Kapadokya Hastanesi çalışanlarına, Yaşar Göncü Başkanımıza,Alparslan Göncü,Ömer Gül,Gökhan,Gülşah,Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi öğrencileri ve FİB Haber Merkezi çalışma arkadaşlarımız Songül,Ayşe,Fatma,Eda, Ramazan, Mehmet, Okay,Emre,Abdulkadir,Mustafa ve yine değerli ortağım İbrahim Uysal a yiğenim Eylül e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Allah herkese hayırlı ömürler nasip etsin İnancımızdan özgürlüğümüzden uzak düşürmesin.