AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, “Birbirini haksız yere FETÖ'cü olarak suçlayanlar da cezalandırılacak. Onun için rahat olun” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, herkesin 'kurunun yanında yaş da yanar mı' endişeleri olduğunu ancak buna karşı komisyonlar oluşturulacağını vurgulayarak, "Herkesin içi rahat olsun. Komisyonlar kurulacak, hatalardan geri dönülecek. Birbirini haksız yere FETÖ'cü olarak suçlayanlar da tespit edilip cezalandırılacak" dedi.

"HEPSİNİN CEZASI TEK TEK VERİLECEK"

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Biz bugün gerçek bayram sevinciyle doya doya kutlamaktaydık. Taki 15 Temmuz gelinceye kadar. 15 Temmuz'da alçak ve hainlerin darbe teşebbüsüyle çocuklarımızın hafızlarına bayram sevinci değil darbe kavramı yerleşmiş oldu. Onun için bu işe fiilen kalkışan, destek veren herkesi Allah'a havale ediyorum. Allah onlara layığını versin. Bize bu bayram günlerini zehir etmeye kimsenin hakkı yoktu. Hele hele dışa bağlı, kukla olmuş, salya sümük ağlayan, hiçbir kutsalı olmayan bir insan müsveddesine inanmış olanların hiçbir hakkı yoktu. Bunların hepsinin tek tek cezası verilecek" diye konuştu.

"KOMİSYONLAR KURULACAK"

Herkesin 'kurunun yanında yaş da yanar mı' endişeleri olduğunu belirten Hotar, "Bugüne kadar AK Parti'de hukuksuzluk olduğunu gördünüz mü? Bile bile yanlış yaptıklarını gördünüz mü? Herkesin içi rahat olsun. Komisyonlar kurulacak, hatalardan geri dönülecek. Birbirini haksız yere FETÖ'cü olarak suçlayanlar da cezalandırılacak. Onun için rahat olun" dedi.


Kaynak: İHA
Bu haber mihraphaber.com'dan alınmıştır.