Forum Kapadokya’dan FİB Haber Merkezine yapılan açıklamaya göre, 28-30 Eylül 2013 tarihleri arasında Türkiye’de tüm Forum mağazalarında aynı anda "Forum Fashion Week" düzenlenecek.

Moda ve alışveriş günleri kapsamında özel koleksiyon defileler, özel indirimler, fırsat kampanyaları ve çeşitli etkinlikler yer alacak.

Forum Kapadokya’da 28 Eylül 2013 Cumartesi günü 16.00’da Türkiye'nin top modelleri İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç Nevşehirlilerle düzenlenecek defilede buluşacak. Nevşehir'de moda rüzgarı estirecek olan ünlü modeller, kurulacak dev podyumda 2014 trendlerini Nevşehirli moda severlere tanıtacak. Aynı gün 18.00-23.00 saatleri arasında da Forum Kapadokya'da özel indirim ve fırsatlarla unutulmaz bir alışveriş gecesi yaşanacak. 
Forum Kapadokya yetkilileri, üç gün boyunca modanın nabzını elinde tutacaklarını belirterek, defileler, özel indirimler ve avantajlar ile dev ekranlarda stilini yaratıp sürprizler kazanma şansı ve modaya dair her şeyin yer alacağı bu etkinliğe tüm Nevşehirlileri davet ettiler.