Karahasanlı Kasabasından Çiftçi Mehmet Özberk, oğlu Murat Özberk ve Eşi Arife Özberk’e düğün hediyesi olarak traktör hediye etti.

Kozaklı ilçesine bağlı Karahasanlı kasabasında Belediye Başkanı Halit Peker’in yanı sıra kasabanın hemen hemen tüm sakinlerini bir araya getiren düğün merasiminde önce davetlilere kıymalı pide ve içecek ikramında bulunuldu. Davul zurna eşliğinde oynanan oyunların ardından Karahasanlı kasabası sakinleri Yozgat ili sınırındaki Kuzayça köyündeki gelinlerini almaya yola koyuldu.

Kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde ulaşılan Kuzayça köyünde, kız evinde oynanan oyunların ardından yöre gelenekleri gereğinde gelin ve damadın imam nikahı düğüne katılanların gözleri önünde yapıldı.

Dini nikahın ardından damadın babası Mehmet Özberk’in gelin ve damada çok Sürpriz bir hediyesi vardı. Gelin arabası gibi süslenen TÜMOSAN Marka, 85 bin liralık traktörü görünce gelin ve damadın adeta dili tutuldu. Evliliğe ilk adımlarını atan genç çift traktör firması Nevşehir İnci Otomotiv Yetkilileri Ali İhsan Parlatan, Sefa Çağlak, Levent Sözlü ve Firma Satış Müdürü Ahmet İnan tarafından gelin aracı gibi süslenen traktörü görünce ne diyeceklerini şaşırdı.

Firma yetkilileri tarafından bir ömür boyu mutluluklar dilenen Murat – Arife Özberk çifti, davetlilerin önünde önce traktörün önünde, ardından traktörün üzerine binip mutlulukların resmini çektirdi. Bu arada tıpkı evlilik cüzdanı gibi traktörün plakası geline hediye edildi.

İnci Otomotiv TÜMOSAN Nevşehir Bayii Ali İhsan Parlatan
Çevre Yolu üzeri Traktörcüler sitesi No:26 NEVŞEHİR
Tel: 0 384 214 07 07