Açılışa Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce, JCI Türkiye Başkanı Ahmet Erhan Tanyeri, JCI Kapadokya Şube Başkanı Altuğ TOK, Park ve Bahçeler Müdürümüz Uzman Veteriner Hekim Ahmet Demircioğlu, JCI Kapadokya Şubesi üyeleri ve çocuklar katıldı.

JCI Kapadokya Şubesi Başkanı Altuğ TOK yaptığı açılış konuşmasında:Derneğimizin ve Çanakkale kara savaşlarının 100. yılında kalıcı bir eser ve bir proje yapmak istiyorduk. Bize yer tahsis ederek bu amaca ulaşmamızı sağlayan Avanos Belediyesine ve Başkanımız Sayın İsmet İnceye çok teşekkür ediyoruz. 23 Nisan gibi bizler için önemli ve özel bir günde açılışı gerçekleştiriyoruz. Dernek üyeleri olarak gururluyuz. İnşallah ilerleyen aylarda parkın 2. etabını da yapmış olacağız. Böylece Engelli çocuklarımız da bu parktan faydalanabilecekler. Bu parkı Avanos’a gelen çocuklar kullanacak belki ama bu park tüm dünya çocuklarına armağanımız olsun.Daha iyi insan olabilmek adına Avanos da ve tüm Kapadokya’da etkinliklerimiz ve projelerimiz devam edecek dedi.

Belediye Başkanımız İsmet İnce; Avanos’un gelişmesi adına sunulacak her türlü katkıyı ve projeyi desteklemekten büyük memnuniyet duyacağını ifade ederek, böylesine önemli bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında parkın oyun alanının yapımı için sundukları katkı ve üstlendikleri sosyal sorumluluk adına JCI Türkiye ve JCI Kapadokya Şubesi üyelerine teşekkür etti.