Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen vadi yürüyüşüne Genç Memur-Sen, Vali Ceylan ile birlikte katıldı.
Tarih ve kültürün iç içe bulunduğu Kapadokya bölgesindeki Kızılçukur Vadisi'nde düzenlenen yürüyüşe, Genç Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, eşi Seher Soylu Keser, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Kızılçukur Vadisi'nde ortalama 100 kişinin katıldığı vadi yürüyüşü yaklaşık iki saat sürdü. Zaman zaman zor onların yaşandığı güzergahta katılımcılar fotoğraf çektirdi.
Genç Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser yaptığı açıklamada, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında vadi turizmine dikkat çekmek amacıyla böyle bir etkinliğe katıldıklarını söyledi.
Katılımdan memnun olduğunu aktaran Keser, "Bölgemizde birbirinden güzel vadiler var ve sezonun başlamasıyla buralara yerli ve yabancı turist ilgisi artacak. Bölge turizminin gelişmesi adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu