Dünya otomobil sektörünün ünlü ve yenilikçi markası “RENAULT ve DACIA” Nevşehir Yetkili Satıcısı Gençler Otomotiv A.Ş. misafirlerine daha güzel hizmet verebilmek için plazasını yeniledi.

1986'dan Günümüze 28 yıldır Nevşehirde hizmet veren Gençler Otomotiv AŞ. Plazası Yenilenen konseptiyle göz kamaştıran her keseye uygunn lüks Otomotivleriyle, kapılarını FİB Haber.com a açtı.

Aksaray Asfaltı üzerinde bulunan Satış, Servis, Yedek Parça ve 2. El hizmeti sunan Gençler Otomotiv A.Ş. şube müdürü Önder Berk çalışmaları hakkında FİB Haber.Com a şu bilgileri verdi.

“Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yenilendik” diyen Önder Berk;  ‘Plazamızı yeniledik, amacımız misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunabilmektir. Renault ve Dacia bilindiği gibi binek otomobil ve ticari araçta geniş ürün gamı ile her kesimden vatandaşlarımıza hizmet etmektedir. Profesyonel Satış ve Servis ekibimiz ile Nevşehir ve bölgesinde Renault ve Dacia müşterilerine en iyi hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz’ dedi.

FİLOLARIN TERCİHİ YENİ RENAULT SYMBOL

            Türkiye pazarının en çok satılan modelleri arasında yer alan Yeni Renault Symbol’ün yakıt ekonımisinde lider olduğunu söyleyen Berk ‘Konforu, fiyatı ve yakıt ekonomisiyle Yeni Renault Symbol filoların da tercih sebebi olmaktadır.’ dedi.

YENİ RENAULT CLİO ÇOK BEĞENİLDİ

            Çok havalı bir o kadar da pratik tasarlanan Yeni Renault Clio hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji ile donatılmış, iyi tasarlanmış, fonksiyonel iç mekana sahiptir diyen Berk ‘Gençlere hitap eden dizaynı, sportifliği ve aynı zamanda yakıt ekonomisi ile çok beğenilmiştir.’ dedi. Hem dizel hem de benzinli motor seçeneklerinde otomatik vites EDC teknolojisini bütün araçlarında sunan Renault, Yeni Clio’da da otomatik vites kullanıcılarını unutmayarak dizel ve benzinli motorlarda EDC şanzıman seçeneğini sunmaktadır.

DACIA ÜRÜN GAMINI GENİŞLETEREK YÜKSELİYOR

            ‘Dacia otomobillerinde Renault ile ortak projeler geliştirerek, araçlarını teknolojik ve tasarım olarak yeniledi. Ürün gamında yenilikler yaparak 8 ayrı model ile rekabeti git gide kızıştırdı. Renault’un yakıt ekonomisindeki liderliğine ortak olan Dacia, uygun fiyatı ile satış adetlerinde artış göstermektedir. Dacia markası Nevşehir’de otomobil severlerin tercihleri arasına girmiştir.’ diyen Berk Dacia markasının gün geçtikçe yayıldığını ve çok beğenildiğini otomobil severlere duyurdu.

YETKİLİ SERVİSTE ARACINIZ EMİN ELLERDE

            Renault ve Dacia’nın Nevşehir bölgesinde Tek Yetkili Servisi olan Gençler A.Ş. araçlarınıza uzman, eğitimli kadrosu ile profesyonel bir şekilde hizmet verdiğini belirten Berk, yenilenen Gençler Plaza ile Servis alanında profesyonelleşmiştir. Eğitimli kadrosu ve tecrübeli ustaları ile sizlere daha iyi hizmet vermektedir. dedi Araçlarınızla güvenli bir sürüş için, araç bakımının önemini belirten Berk,’Araçlarınızı profesyonelleşmiş, eğitimli ustalar ile hizmet veren yetkili servislere emanet etmelisiniz tavsiyesinde bulundu.

KASIM AYI YILSONU FIRSATLARI

            Yenilenen Plazamızı ve Kasım ayı Renault ve Dacia fırsatlarını daha yakından incelemek için siz değerli misafirlerimizi Plazamıza davet ediyoruz diyen Berk, Tüm Nevşehirli halkımızı ve otomobil severleri yenilenmiş Renault – Dacia Gençler Plazaya ve yeni bir araç sahibi olmanın en fırsatlı yılsonu kampanyasından faydalanmaya davet etti.

Gelin Bu Heyecanı Bizimle Yaşayın!

Berk ayrıca, RENAULT ve DACIA'da yeni modellerini yakından görmek ve test etmek isteyen tüm Nevşehirlileri Gençler Otomotiv’e davet etti. 

1986 Yılından günümüze Nevşehir ve Bölgesinin yükselen değeri ve haklı gururu Gençler Otomotiv A.Ş Marka değeri ile Tüm müşterilerine daha sağlıklı koşullarda hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor....


"Tecrübesi Kalitesi Hizmet anlayışı ve Müşteri memnuniyeti ile Gençler Otomotiv AŞ. Tüm Sürücülere Hayırlı yolculuklar diler..."

Adres : LALE SANAYİ SİTESİ KARŞISI AKSARAY ASFALTI ÜZERİ MERKEZ / NEVŞEHİR
Telefon : 0384 213 1145