Gesiad yönetim kurulu Başkanı İrfan Avşar Türkiye – Doğu Afrika Ticaret Köprüsü programına 10 Şubat 2014 Salı günü Gaziantep'e üyeleri ile katılıyor.
 
Avşar 2006 yılından beri düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsü etkinlikleri uluslararası iş dünyasında önemli bir bilinirlik düzeyine ulaşmıştır. Bu amaçla Doğu Afrika’dan 10 ülkenin katılımıyla önceki programların temel öğelerini de içeren bir program düzenleniyor.
Türkiye -  Doğu Afrika Ticaret Köprüsü’nde iki temel özellik ön plana çıkmaktadır:

1. Program sadece gıda, tarım, halıcılık, kozmetik ve kişisel bakım, tekstil, çelik ev aletleri, ev ve ofis mobilyaları sektörlerinden katılımcıları hedefliyor.
2. Sektörel bir yaklaşımla düzenlendiği için, yurtdışından gelecek katılımcı firma sayısı 100 ile sınırlandırılıyor.

YURTDIŞINDAN KİMLER KATILIYOR?
10 Afrika ülkesinden gıda, tarım, kozmetik ve kişisel bakım, halı, tekstil, çelik ev aletleri, ev ve ofis mobilyaları alanlarında alıcılar, ithalatçılar, distribütörler ve bu alanlarda kullanılan makine ve ekipmanların ticaretinde faaliyet gösteren firmalar Türkiye - Doğu Afrika Ticaret Köprüsü 2014 programına katılacak.

NEDEN KATILMALIYIM?
 Türkiye Doğu Afrika Ticaret Köprüsü programı uluslararası bir iş zirvesidir, sadece Türkiye ve Doğu Afrika’daki başvurular arasından seçilen önceden kayıtlarını yapmış firmalara açıktır.
 Hedeflediğiniz pazarlardaki büyük alıcılar Türkiye’ye geliyor. Avşar katılmak isteyen iş admlarımızın derneğimiz ile irtibata geçmesi rica olunur.