GESİAD’DAN KAPİMED’E ZİYARET

Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Yöneticileri KAPİMED’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Emrah Güner ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin, GESİAD Başkan Yardımcısı Emrah Güner’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Sağlamdin, ‘’ Kısa adı KAPİMED olan Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetimizin açılışını geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdik. Cemiyetimizde il genelinde yayın yapmakta olan haber siteleri ve çeşitli yazarlar üye bulunmaktadır. Bizler KAPİMED olarak haber sitelerini tek çatı altında toplamış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. KAPİMED Yönetimi ve üyelerimiz adına bizleri ziyaret etmiş olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

GESİAD Başkan Yardımcısı Emrah Güner ise Nevşehir’de haber sitelerini tek çatı altında toplayan Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’ni tebrik ediyoruz dedi. Güner, ‘’ GESİAD olarak ilimizde yayın yapan haber sitelerini her gün takip etmekteyiz. Nevşehir’in gelişmesi anlamında tüm güzellikleri Nevşehir halkı ile paylaşıyorsunuz. Böylesine bir cemiyet kurmuş olduğunuzdan dolayı sizleri ve haber sitesi sahibi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnanıyoruz ki Nevşehir’e bir çok başarılı işlere imza atacaksınızdır’’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise GESİAD Başkan Yardımcısı Emrah Güner, KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin’e çeşitli hediyeler takdim etti.