AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Gülşehirli Hemşehrilerimize buradan büyük müjdemizi açıklıyorum: " 2015 yılı yatırım programına aldığımız "Gülşehir Entegre Devlet Hastanesi" start alıyor dedi.

 

Gizligider, Gülşehir de yapılacak olan Gülşehir Entegre Devlet hastanemizle ilgili sene başında yer tespit çalışmalarının tamamlandığı ve ödeneğinin ayrıldığının ifade ederek, hastanelerin yapımına ise bu ay sonunda ihaleye çıkıp Mayıs ayında ise başlanacağını sözlerine ekledi.

Gizligider'den Gülşehir 'e Hastane Müjdesi 

Projesi tamamlana  Gülşehir entegre hastanesi start alıyor. Entegre hastanesinin 29 Nisan da ihaleye çıkacağı ve Mayıs ayı içerisinde de yapımına başlanarak en kısa sürede halkımızın hizmetine gireceği bildirildi.

Diğer ilçelerde entegre hastanelerin TOKİ aracılığıyla yapıldığını belirten Gizligider, Gülşehir ilçesindeki hastanenin ise İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacağını anlattı.
 
30 mart yerel seçimler öncesi Ak parti'de bulunan Gülşehir Belediyesi tarafından  üzerine kurulacak Entegre Devlet hastanesi için Sağlık Bakanlığı'na 5000 m2 arsa tahsis edilmişti. 5000 m2 üzerine yapılacak olan Entegre Hastane'nin 24 saat hizmet verilebileceği, en az dört dalda da uzman doktor ve bir aile hekiminin bulunacağı, Acil hizmetlerin pratisyen hekimlerce karşılanacağı, rutin tetkiklerin yapılabildiği, laboratuar bulunacağı, yatan hasta tedavisi yapılacağı, normal doğum yapılabileceği ve diş polikliniğinin de hastanede yer alacağı belirtildi.