Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle dernek üyeleri demokrasi nöbetinde.
Dernek Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran, Yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri 15 Temmuz’un yıldönümünde yeniden demokrasi nöbetine başladılar.
Geçtiğimiz yıl tüm ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de düzenlenen demokrasi mitinglerine başından sonuna kadar destek verdiklerini hatırlatan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile yeniden demokrasi nöbetimize başladık. Bir hafta süreceği belirtilen demokrasi nöbetlerimiz esnasında dernek binamız sabahta, akşamda açık bulunacak. Dernek yönetimimiz ve üyelerimizle bizlerde demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Allah bir kez daha bu millete böyle kara günler göstermesin” dedi.
Dernek Başkan Yardımcısı hafız Mahmut Sami Kemikkıran ise; “Bu darbe girişimi Amerika da bulunan sümüklü bir Papazın işi değil. Bu Türkiye’mizi bölme, parçalama planıydı. Allahın inayetiyle, Milletimizin ferasetiyle çok şükür başarısız oldu” diye konuştu.
Demokrasi nöbetinde Dernek Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran hoca Kuranı kerim tilavetinde bulundu, nöbete katılanlarla birlikte dua etti.