NEVŞEHİR(MHA)Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği, derneğe maddi ve manevi katkılarından dolayı ilimizin tanınmış iş adamlarına birer teşekkür plaketi sundu.



Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin hizmet binasında gerçekleştirilen programda konuşan Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin ilimizde faaliyetine başladığı ilk günden itibaren maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İş adamlarını onure etmek amacıyla söz konusu plaketlerin takdim edildiğini dile getirdiler. Mutlu ve Kemikkıran, ilimizde engelli ailelere yapılan yardımların her geçen yıl artırılmasında bu iş adamlarının katkısının büyük olduğunu da belirttiler.



Programda Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran tarafından İş Adamları, Mehmet Ali Öbekli, Mehmet Dirikoç, Mustafa Çetinel ve Ulutaş Dirlik’e rapido süslemeli çanak plaket hediye ettiler.


İş Adamı Mehmet Ali Öbekli, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin ilimizdeki en aktif derneklerden biri olduğunu ve engellilerin topluma kazandırılmasında da büyük katkıları bulunduğunu dile getirirken, maddi – manevi destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.