Göreme Ortaokulu tarafından okul öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerin bulunduğu bilim şenliği okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen bilim şenliğine katılan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, eğitime her zaman destek olacaklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Cingil; “Bir millet ancak eğitimli bireyler sayesinde geniş ufuklar açar ve büyük adımlar atar. Bizlerde bu noktada mümkün olduğunca, okullarımıza, öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler çok güzel bilimsel eserler ortaya koymuş kendilerini tebrik ediyorum” dedi. 

Okul Müdürü Harun Efe ise düzenlenen etkinlikte emeği geçenleri tebrik ederek, okula verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Nuri Cingil’e teşekkür etti.

Açılan stantların gezilmesinin ardından Başkan Cingil, öğrencilere yaptıkları çalışmaların detayları ile ilgili sorular sordu. Daha sonra el işçiliği olan eserlerin yer aldığı stantlar gezildi. 14 yaşındaki Rumeysa Uğur isimli öğrencinin yapmış olduğu hat yazısı ziyaretçilerin ilgisini çekti. Başkan Cingil öğrencinin kendi adına yazmış olduğu yazıyı beğenerek öğrenciyi tebrik etti. 

Göreme Ortaokulu tarafından açılan bilim şenliği Cuma günü okul bitimine kadar devam edecek.