NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, seçimlere bir ay kala Nevşehir’den milletvekili adayı çıkaran tüm siyasi partileri ve adaylarını Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet etti.

Kan bağışında bulunmanın hem bir insanlık görevi, hem de sağlık için önemli bir unsur olduğunu hatırlatan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Milletvekili adaylarının kan bağışında bulunarak zinde kalabileceklerine de dikkat çekti.

Gülen, “Kızılayımız Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’imizde de kan bağışı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Türkiye genelinde nüfusuna oranla kan bağışında ilk sıralarda yer alan ilimizin bu konudaki onurlu başarısına milletvekili adaylarımızın da katkıda bulunmalarını bekliyoruz. Seçimlere bir ay kala ilimizden tüm siyasi parti milletvekili adaylarını kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. İl Merkezinde Sahil iş merkezinde bulunan Kızılay Nevşehir Kan Merkezimize gelerek ya da bizzat bizlerle görüşüp kan bağış kampanyaları düzenleyebilecek olan siyasi partilerimizin gösterebilecekleri bu önemli hassasiyetten dolayı şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.