Gülşehir Belediye spor Sezon Açılış Yemeğinde Bir araya Geldi


Nevşehir 1. Amatör ligde mücadele eden Gülşehir Belediye spor futbolcu ve idarecileri, onursal Başkan Mustafa Dursun’un verdiği yemekte bir araya geldi.

 

Yemeğe katılan Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Sezer, Gülşehir MYO Müdiresi Mehtap Aracı, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun ve Garnizon Komutanı Abdulkadir Yaprak takıma başarılar dileyerek, mümkün oldukça takımın maçlarına geleceklerini belirttiler.

 

Kulüp Onursal Başkanı Mustafa Dursun yaptığı konuşmada, yeni kurulmuş bir kulübün iyi sonuçlar alması hedeflerinin doğruluğunu ispatladığını belirtti. ‘’Her evden bir sporcu’’ sloganı ile 900 e yakın lisanslı sporcularının olduğunu belirten Dursun, ‘’ Spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz’’ dedi

 

Nevşehir 1. Amatör Ligi 2013–2014 futbol sezonunda A gurubunda mücadele edecek olan ilçe temsilcimiz hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçen sezon gurubu 3. sırada bitiren Gülşehir Belediye spor futbol takımının bu yıl guruplardan çıkarak Bal Ligi ne çıkmayı hedefliyor.

 

 

Takıma yapılan takviyeler ile daha iddialı duruma gelen Belediye spor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.