Nevşehir’e bağlı Gülşehir ilçesi Kaymakamı Murat Ertekin ve Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ertekin ve Arısoy, 30 Mart yerel seçimler sonrası Kartal’da ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Op. Dr. Altınok Öz’ü tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Başkan Altınok Öz, Kartal’da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Kartal Belediyesi’ne ait ve Gülşehir’de bulunan Kapadokya Kartal Hotel’in havadan helikopterle çekilen panorama fotoğrafını, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy da Gülşehir Belediyesi’ne ait plaketi Başkan Altınok Öz’e takdim etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin ve Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

OTEL İÇİN TEŞEKKÜRLER
Geçtiğimiz hafta Altınok Öz Gülşehir Belediyesi’ni ziyaret etmiş, Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy Kartal Belediyesinin Gülşehir ilçesine kazandırmış olduğu otel nedeni ile ilçe turizminde ciddi bir turizm hareketliliği olduğunu belirten  MHP’li Vahdi Arısoy, bu yatırımından dolayı Altınok Öz’e teşekkür etti.