Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu, Gülşehir Türk Eğitim Sen İlçe temsilcisi Tayfur Urgenç ve yönetim kurulu, Gülşehir'de Okul Müdürleri ve  Eğitim Neferleri, Gülşehir Meslek Yüksekokulu Tarih Okutmanı Ahmet Korkmaz ve üniversite öğrencilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup Yasin-i Şerif okuyarak, Şehit Mezarlarımıza ağaç dikerek, şehit mezarlarında dalgalanan şanlı bayrağımızı yenilemişlerdir.

 

    Eğitimciler; Yeşilyurt,  Oğulkaya,  Yakatarla,  Yalıntaş,  Aydoğmuş,  Emmiler, ve Gülşehir'de bulunan şehit mezarlarımızı ziyaret ederek şehitlerimizin ruhlarına Yasin-i Şerif okuyarak, Fatihalar göndermişlerdir.

 

 

    Eğitimciler; Gülşehir mezarlığında ayrıca 2 yıl önce trafik kazasında kaybettiğimiz  Meral AYKAÇ öğretmeni ve Murat YILDIRIM'ı da unutmadıklarını belirterek mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bırakarak, dua ettiler.

 

      Eğitimciler; Sulusaray Belediyesi tarafından organize edilen Sulusaray şehitini anma programına da iştirak ederek Şehit Mehmet KORKMAZ'ın mezarı başında Yasin-i Şerif okuyarak, şehitlerimizin ruhlarını Fatihalar göndermişler, şehitimizin yakınlarına manevi destekte bulunmuşlardır. Ayrıca Mezarın bulunduğu bölgeyi de ağaçlandırmışlardır. Şehitimizin mezarındaki şanlı bayrağımızı yenilemişlerdir. Sulusaray kasabasında yapılan anma programına Sulusaray Belediye Başkanı Sadi YALBIRDAK, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak KALFAOĞLU, Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl temsilcisi Turgay ÇETİN ve yönetim kurulu üyeleri , Türk Haber-sen Nevşehir İl temsilcisi Ercüment TUNÇ , şehidimizin yakınları ve kasabada yaşayan vatandaşlar katılmışlardır.