Gülşehir de bulunan siyasi partilerin başkanları doğalgaz için el ele verdiler.

 

Gülşehir’e doğalgaz gelmesi için çalışmalarını hızlandıran belediye başkanı Vahdi Arısoy’a parti ilçe başkanlarından destek geldi.

 

30 Haziran da sona erecek doğalgaz başvuru süresinin bitimine günler kala yeterli sayıya ulaşmak için tüm yolları deneyen belediye başkanı Vahdi Arısoy, mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmenin ardından, ilçede faaliyet gösteren, doğalgaza destek olabilecek gelir durumu yüksek düzeyde olan esnaflarla bir araya geldi.

 

Gülşehir Belediyesi Düğün Salonunda yapılan toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Kürşat Koç, MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen, CHP İlçe Başkanı Yakup Özmen ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Fatih Çiftçi nin yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Hakan Yaman ve Hilmi Ergene de katıldı.

 

Gülşehir’e yapılan hizmetlerin arkasında olduklarını belirten siyasi partilerin ilçe başkanları, doğalgaz için tüm Gülşehirlilere çağrıda bulundular.

 

Toplantıda konuşan belediye başkanı Vahdi Arısoy, doğalgazın önemini anlatırken, durumu iyi olan herkesin öncelikle kendi evlerine abonelik almalarını ve ilçede ekonomik gücü yetersiz olan vatandaşların çokluğundan dolayı yatırılamayan abonelerin açığını kapatmaları gerektiğini vurguladı. Arısoy ‘’ Gülşehir’in bir yere gelmesini istiyorsak biraz gayret etmemiz lazım. Bu mesele senin benim değil,  tüm Gülşehir’in meselesidir. Maddi durumu iyi olan bazı vatandaşlar 10 – 15 abone bedeli yatırıyor. Bunların arasında 50 adet, 100 adet yatıranlar da var. İmkânlar ölçüsünde yatıran yatırmayan herkesten 30 Haziran’a kadar destek bekliyorum.’’ Dedi.

 

Şu an için 2050 aboneye ulaşıldığını belirten Arısoy, Doğa Tohumculuk ve Belediyenin katkısı ile sayının 2700 e yükseldiğini, işadamları ve halkımızın kalan 800 aboneyi tamamlayacaklarına inandığını söyledi.

 

 

Ak Parti adına söz alan İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Yaman konuşmasında, Gülşehir için hayırlı bir iş yaptıklarına inandığını belirtti. Yaman ‘’Milletvekillerimiz ve il başkanımın bu toplantıya katılmamız ve destek olmamız konusundaki ısrarlarını belirtmek isterim. Önümüzde kalan kısa süre içerisinde kimlerle nasıl, ne şekilde görüşülmesi gerekiyorsa ben partim ve şahsım adına hazırım’’ dedi.

 

Toplantıya katılanlarla görüş alış-verişinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daha sonra toplantıya çağırılan, ancak katılamayan işadamlarına gitti. Akşam saatlerinde yapılan ziyaretlere son güne kadar devam edilip destek aranacak.