Dün etkili olan Sağanak yağış sonrası etkisi altına alan Nevşehir ve bölgesinde özellikle Derinkuyu ve Kozaklı ilçeleriyle Gülşehir ilçesinde de etkili oldu... Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde dün akşam üzeri yağan yağmur sele neden oldu.

Tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir'de yağan sağanak yağmur Derinkuyu ve Kozaklı ile bazı ilçe ve beldelerde sele neden oldu.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde de yağan şiddetli yağmur bazı bölgelerde sele neden oldu. Aniden bastıran yağmurda vatandaşlar mağaza önlerine ve dolmuş duraklarına sığındıkları gözlemlenirken yağmurun şiddeti Gülşehir'de sele dönüştü. Gülşehir terminal bölgesinde oluşan selde ise meraklı vatandaşların olması dikkatlerden kaçmazken bu anı cep telefonları ile fotoğrafladılar. 

Gülşehir'de Aylardır Yağmayan Yağmur Bu Gün Aniden Bastırdı. Gülşehir Belediyesinden Yapılan Erken Uyarı İle Herhangi Bir Can Kaybı Yaşanmadı. Gülşehide ise ilk sel geliş videosunu sizler için yakaladık. Video Haberimize Yansıyan Selin İlk Geliş Anıı Görüntüsünü Sizler İçin Yayınlıyoruz.
Selin geliş anı haber Gülşehir editörü Samet Ateş arkadaşımız tarafından görüntülendi.






Fotoğraf: Gülsehirhaber.net